Om rideklubben

Vi er et idrettslag med ca 150 medlemmer tilsluttet Norges idrettsforbund, Norges rytterforbund og Rogaland rytterkrets.

Rideklubben har flere godt utdannede instruktører. Rideanlegget holder til på Sørnestunet i østre bydel i Stavanger og er en hyggelig sosial møteplass for barn og voksne. For å delta i aktivitetene (rideskolen ol.) i klubben må man være medlem, men alle kan komme på besøk og kikke på hestene og de andre dyrene.

Klubben arrangerer også åpne klubbkvelder, med kafe og hvor ikke-medlemmer kan komme og ri noen runder i ridehuset for en rimelig pris.

Rideskole – hver ukedag. Leietimer for de minste – hver mandag, tirsdag og onsdag.  Se priser og betingelser

Kjøreundervisning – kontakt Kristian på storhaug.rideklubb@gmail.com

Voltige – send mail til storhaug.rideklubb@gmail.com

Ungdomsgruppe
Storhaug rideklubb har ungdomsgruppe for tenåringene i klubben. Ungdomsgruppen har sosiale arrangementer og aktiviteter, både relatert til hest og andre temaer.

Klubbturer
Vår og høst arrangerer Storhaug rideklubb rideturer i helgene. Vi tar hestene med oss og drar til stranden eller til fjells. Turene er åpne for ryttere fra Storhaug rideklubb som er selvhjulpne og som kan ri selvstendig (du bør kunne sale på hesten selv og ri uten at hesten spiser på turen), spør hvis du er i tvil om du kan være med.

Turene koster kr 500,- pr dag + eventuell overnatting, ferjeutgifter og mat. For å arrangere turene er vi avhengige av en voksen deltager som kan stille med bil. Det er begrenset antall plasser på hver tur. Vi må ta forbehold om været, nok påmeldte og eventuell sykdom.

Rideleir
Storhaug rideklubb arrangerer rideleir i sommerferien. Vi har vanligvis to leirer på Sønestunet som er åpne for alle medlemmer som rir på ordinære ridetimer og en rideleir for tenåringer i Lyngdal.

Klubben tilbyr også arbeidstrening med skoler som Bergeland, Møllehagen og Lenden. Det er mulighet for besøk av barnehager, sykehjem og terapiriding.

Historien om Sørnestunet og rideklubben – les mer her